srijeda, 01 17th

Zadnje izmjene02:34:03 PM

Unija Studenata IU Travnik

SAOBRAĆAJNI FAKULTET TRAVNIK, INTERNACIONALNOG UNIVERZITETA TRAVNIK OSVOJIO DRUGO MJESTO NA SAOBRAĆIJADI U MAĐARSKOJ 2014

Studenti Saobraćajnog fakulteta, Internacionalnog univerziteta Travnik iz Travnika  su učestvovali na 40. Saobraćijadi koja se održala od 20. do 25. maja 2014. godine u Sifoku u Mađarskoj i postigli zapažene rezultate osvojivši drugo mjesto iz znanja u generalnom poretku. Na Saobraćijadi je učestvovalo devet regionalnih fakulteta i to iz: Berana, Novog Sada, Beograda, Sarajeva, Zemuna, Makedonije, Banja Luke, Rijeke i Zagreba. S obzirom na smjerove na Saobraćajnom fakultetu Travnik studenti se nisu takmičili iz svih oblasti što im je onemogućilo da zauzmu prvo mjesto.

 

Studenti Saobraćajnog fakulteta su postigli zavidne rezultate u znanju zauzevši četiri prva mjesta, jedno drugo mjesto i treće mjesto.

Studenti Saobraćajnog fakulteta Travnik sa svojim znanjem su  u najboljem svjetlu predstavili Internacionalni univerzitet Travnik i grad Travnik. Ovaj veliki uspjeh rezultat je napornog i višegodišnjeg rada naših studenata, profesora i asistenata koji svake godine rezultira sve većim uspjehom iz takmičenja u znanju kako među državnim tako i regionalnim saobraćajnim fakultetima. Ovi studenti predstavljaju ponos Internacionalnog univerziteta Travnik. 

 

 

Vi ste ovdje: Naslovna Slideshow SAOBRAĆAJNI FAKULTET TRAVNIK, INTERNACIONALNOG UNIVERZITETA TRAVNIK OSVOJIO DRUGO MJESTO NA SAOBRAĆIJADI U MAĐARSKOJ 2014